Протеїновий комплекс Wellosophy Protein blend Oriflame

Протеїновий комплекс Wellosophy Protein blend Oriflame

Протеїновий комплекс Wellosophy Protein blend Oriflame від компанії Інжир - фото 1
1 550 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
37293
Виробник
Oriflame Cosmetics

Опис

Протеїновий комплекс Wellosophy – це порошок з високим вмістом білка та клітковини, чудовий спосіб збільшити вміст білка та клітковини у твоєму раціоні. Білки натурального походження містять усі незамінні амінокислоти, які організм не може виробляти самостійно.

 

Універсальна неароматизована і несолодка формула означає, що ти можеш вживати Протеїновий комплекс Wellosophy для збільшення вмісту білка в солодких і солоних продуктах або використовувати його як основу для коктейлю чи смузі, щоб отримати поживний і здоровий перекус.

 

Найкращу користь від протеїну можна отримати, якщо вживати його потроху протягом кожного дня, а Протеїновий комплекс допоможе в цьому.


Характеристики продукту:
  • Білок – 8,1 г у порції 18 г
  • Харочві волокна – 1.5 г у порції 18 г
  • 72 калорії у порції 18 г
  • Білок з натуральних джерел – сироватковий, яєчний та гороховий
  • Забезпечує всі 9 незамінних амінокислот
  • Харчові волокна з натуральних джерел – шипшина, цукровий буряк та яблуко
  • Неароматизований і несолодкий
  • Без консервантів
  • Без штучних барвників і ароматизаторів
  • Без ГМО
  • Без глютену
  • Створено у Швеції
  • На основі оригінальної формули, розробленої професором Стігом Стіном з Центру Igelösa Life Science

Поживна цінність на 18 г порції (змішаної з водою):

Енергія – 72 ккал

 

Білок – 8,1 г

Жир – 1,7 г

з них насичених – 0,6 г

Вуглеводи – 5,1 г

з них цукри – 2,6 г

Харчові волокна – 1,5 г

Сіль – 0,21 г


Примітка: Протеїновий комплекс не призначений для заміни їжі – він доповнює збалансований і різноманітний раціон, збільшуючи вміст білка і клітковини в їжі, а також є здоровою альтернативою для перекусів.

Білки:

Білки присутні в кожній клітині твого тіла. Вони складаються з амінокислот, комбінація яких змінюється залежно від джерела їжі. Існує 20 амінокислоти, і дев'ять з них є незамінними – їх потрібно отримувати з їжею. Тому білок є життєво важливою поживною речовиною у здоровому збалансованому харчуванні. Харчовий білок необхідний на всіх етапах життя, а його кількість залежить від статі, віку, рівня активності та стану здоров'я.

 

Білок допомагає росту і підтримує організм у багатьох аспектах, включаючи наші м'язи, шкіру, кров, органи, волосся, нігті, і, як бонус – він навіть допомагає тримати голод під контролем. Споживання білка, рівномірно розподілене протягом дня, стимулює вироблення м'язового протеїну (Mamerow et al., 2014; Morris et al., 2022; Westerterp-Plantenga, 2012).


Харчові волокна:

Харчові волокна мають багато переваг для здоров'я, зокрема сприяють травленню і допомагають запобігти запорам. Джерелом харчових волокон є цільні зерна, фрукти, овочі, бобові, горіхи та насіння. Харчові волокна, як і білок, сприяють насиченню – допомагають відчувати ситість (Barber et al., 2020; Salleh et al., 2019).


Barber TM, Kabisch S, Pfeiffer AFH, Weickert MO. Користь харчових волокон для здоров'я. Nutrients. 2020;12(10):3209. doi: org/10.3390/nu12103209.
Mamerow MM, Mettler JA, English KL, et al. Розподіл білків у раціоні харчування позитивно впливає на 24-годинний синтез м'язового білка у здорових дорослих. J Nutr. 2014;144(6):876–880. doi:10.3945/jn.113.185280.
Morris R, Black KA, Stollar EJ. Розкриття функцій білків: від класифікації до комплексів. Essays Biochem. 2022 Aug 10;66(3):255–85. doi: 10.1042/EBC20200108.
Salleh SN, Fairus AAH, Zahary MN, et al. Вивчення впливу добавок з розчинними харчовими волокнами на споживання енергії та відчуття ситості у здорових дорослих: Дані систематичного огляду та мета-аналізу рандомізованих контрольованих досліджень. Foods. 2019;8(1):15. doi: org/10.3390/foods8010015.
Westerterp-Plantenga MS, Lemmens SG, Westerterp KR. Харчовий білок - його роль у насиченні, енергії, схудненні та здоров'ї. Br J Nutr. 2012 Aug;108 Suppl 2:S105-12. doi: 10.1017/S0007114512002589.