Комплекс вітамінів та мінералів. Пророщені зерна вівса, ячменю, пшениці, кукурудзи

Комплекс вітамінів та мінералів. Пророщені зерна вівса, ячменю, пшениці, кукурудзи

Комплекс вітамінів та мінералів. Пророщені зерна вівса, ячменю, пшениці, кукурудзи від компанії Інжир - фото 1
340 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
561188128
Виробник
Добра їжа
Країна виробництва
Україна
Вес
300 г
Форма
порошок
Свойства
комплексные
Для улучшения
лактации
Применение препарата
при диабете

Опис

Пророслі зерна пшениці в порівнянні з іншими злаками (вівса, кукурудзи), багаті на вміст вітамінів А, С, Е. Вони корисні для онкологічних хворих; людей, схильних до застудних захворювань (туберкульоз, бронхіти); дітей з хворими на легені, схильних до рахіту, дистрофії, а також ефективні при лікуванні виразки шлунка та дванадцятипалої кишки, екземи та ін. захворювань.
Вітамінна активність пророслого зерна кукурудзи набагато вища, ніж у інших зернових. Особливо важливо, що пророслі зерна кукурудзи містять високу кількість вітамінів групи В, а також вітаміну Е. Відмінною рисою пророслих зерен кукурудзи є високий вміст факторів, що впливають на поділ клітин, а також рослинних андрогенів та естрогенів (які підвищують фізичну працездатність, стимулюють проблеми жіночих та чоловічих статевих органів);
Пророслі зерна вівса за вмістом макро- та мікроелементів займають перше місце серед злакових культур. Серед них відзначено високий вміст калію, кальцію, магнію, заліза, міді, цинку
Пророслі зерна ячменю цінні тим, що в них превалюють низькомолекулярні білкові речовини, багаті на активні ферменти (амілаза, протеаза, пероксидаза), а за вмістом макро- і мікроелементів ячмінь займає лідируюче місце серед злакових культур. Білок, який входить до складу пророслих зерен пшениці, вівса, кукурудзи та ячменю містить усі незамінні амінокислоти (до 30% від загального вмісту білка), які є регулятором обмінних процесів в організмі, відіграючи важливу роль у профілактиці ожиріння, атеросклерозу, цукрового діабету інших захворювань.
Зміст основних елементів:

Вітаміни: А, Е, В1, В2, В3, В5, В6, В9, Н, Холін, РР, С.
Мікроелементи: Бор, Молібден, Селен, Хром, Залізо, Ванадій, Марганець, Цинк, Йод, Мідь, Фтор.
Макроелементи: Калій, Кальцій, Кремній, Магній, Фосфор.
Незамінні амінокислоти: Валин, Ізолейцин, Лейцин, Лізін, Метіонін, Тріонін, Тріптофан, Фенілаланін.
Замінні амінокислоти: Аланін, Аргінін, Аспаргінова кислота, Гістидин, Гліцин, Глутамінова кислота, Пролін, Серін, Терозін, Цистін.
Кислоти: Щавлева, лимонна, молочна, бурштинова, оцтова, пропіонова.
Цукор та вуглеводи: Фруктоза, Глюкоза, Сахароза, Мальтоза, Мальтотріоза, Глюкодифруктоза, Раффікоза, Фруктозан, Арабікоза, Ксилоза.

Ферменти: Ліпаза, Цитаза, Протеази, Фосфатази, А і В амілази, В-глюкопаза.

Біологічна цінність:

покращують процеси травлення, у тому числі при дисбактеріозі кишечника;
нормалізують обмінні процеси в органах та системах організму, у тому числі, у серцевому м'язі;
підвищують імунологічний захист організму;
надають загальнозміцнюючу та тонізуючу дію;
мають антиоксидантну дію;
підвищують фізичну та розумову працездатність;
знижують вміст холестерину;
мають гіпохолестеринемічну дію;
стимулюють лактацію;
покращують функцію чоловічих статевих залоз, стимулюють потенцію;
покращують жовчовиділення;
мають обволікаючу, жовчогінну і сечогінну дію, сприяють виведенню токсинів і радіонуклідів з організму;
покращують роботу кровоносної системи, особливо при залізодефіцитній анемії; підвищують вміст гемоглобіну у крові;
застосовуються при виснаженні нервової системи, що полегшує наслідки стресів;
використовуються у комплексній програмі при діабеті, ожирінні;
покращують стан шкіри та нігтів, зміцнюють волосся;
ефективні при: захворюваннях шлунково-кишкового тракту; хронічних колітах, гастритах та гастродуоденітах; при комплексному лікуванні виразкової хвороби шлунка та дванадцятипалої кишки, дисбактеріозі, алергії; після перенесених гострих інфекційних захворювань, харчових отруєнь, тривалого застосування антибіотиків та хіміотерапевтичних препаратів, радіоопромінення; вірусні захворювання органів верхніх дихальних шляхів. Показання для застосування У харчуванні здорових людей
при заняттях спортом, фізичних та розумових навантаженнях;
під час вагітності та годування груддю;
для профілактики серцево-судинних та онкологічних захворювань;
з метою покращення обмінних процесів в організмі. У лікувально-профілактичному харчуванні
у разі порушення діяльності шлунково-кишкового тракту;
при порушеннях обмінних процесів;
при порушеннях ліпідного обміну;
для покращення обмінних процесів при фізичних та розумових навантаженнях.
у разі порушення діяльності чоловічих статевих залоз. У дієтичному харчуванні
при захворюваннях печінки, жовчного міхура, нирок;
при хронічних холециститах, панкреатитах, колітах, порушеннях функцій чоловічих статевих залоз;
при лікуванні анемії.
Рекомендується:

дітям із 3-х років; дорослим всіх вікових категорій, особливо жінкам у період вагітності, у післяпологовий період, а також у період лактації.

Вживати:

по 1-й столовій ложці на день, додаючи в сік, кефір, йогурт, каші та ін.

Ефективність:

підтверджено клінічними випробуваннями ІПАГ АМН України, висновок № 01-137.2003

Протипоказання:

до застосування препарату немає.

Вага: 300 г